Rambla Catalunya, 98, 3º1ª - 08008 Barcelona

Aviso Legal y Política de Privacidad

AVÍS LEGAL:
Aquest missatge i els fitxers adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva comunicació, reproducció o distribució sense l’autorització expressa de FUNDACIO HOPE AND HELP. Si vostè no és el destinatari final, si us plau elimineu-lo i informeu-nos per aquesta via.

PROTECCIÓ DE DADES:
De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), l’informem que les dades personals i adreça de correu electrònic de l’interessat, seran tractades sota la responsabilitat de FUNDACIO HOPE AND HELP per a l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis i es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per a això. Les dades no seran comunicades a tercers, excepte per obligació legal. L’informem que pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició al seu tractament adreçant-se a RAMBLA DE CATALUNYA, 98 3º 1ª – 08008 BARCELONA (Barcelona). Email: anna@fundaciohopeandhelp.com. Si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en www.agpd.es.

PUBLICITAT:
En compliment del que preveu l’article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), si vostè no desitja rebre més informació sobre els nostres productes i / o serveis, pot donar- se de baixa enviant un correu electrònic a anna@fundaciohopeandhelp.com, indicant en l’assumpte «BAIXA» o «NO ENVIAR«.